Klantenservice +31 020 4082933

Wie is tennisdiscount

Sinds 2004 is Rojo Racketsports in Amsterdam onder de naam Tennisdiscount actief als tennis postorderbedrijf.
Het team van tennisdiscount bestaat uit enthousiaste tennissers met de nodige ervaring op het gebied van sport, alsook het runnen van een webshop. Vakkundigheid, optimale service en snelle leveringen maken tennisdiscount de ideale partner voor elke tennisser, trainer en vereniging.

Contact informatie

Rojo Racketsports

Tennisdiscount.nl
Burg. Roellstaat 8
1064 BM Amsterdam
Nederland

 

KVK 36043985 te Amsterdam
BTW No. NL 1955.39.291.B01


Klik hier voor het contactformulier.

Openingstijden Klantenservice


Wij zijn telefonisch bereikbaar op:
dinsdag t/m vrijdag: 11:00 - 18:00 uur.

  T +31 020-4082933

Privacy policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht en de datum en het tijdstip van het bezoek. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor de optimalisatie van onze diensten, en wordt niet met andere partijen gedeeld.

Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten middels de nieuwsbrief ontvangt u de nieuwsbrief van Tennisdiscount. Wij zullen nooit email-adressen doorspelen aan andere partijen, en u kunt zich te alle tijden uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).