T +31 020-4082933

SNAREN

BABOLAT SNAREN
BABOLAT SNAREN
MSV SNAREN
MSV SNAREN
DUNLOP SNAREN
DUNLOP SNAREN
LUXILON / BIG-BANGER SNAREN
LUXILON / BIG-BANGER SNAREN
SIGNUM-PRO SNAREN
SIGNUM-PRO SNAREN
SOLINCO SNAREN
SOLINCO SNAREN
TECNIFIBRE SNAREN
TECNIFIBRE SNAREN
HEAD SNAREN
HEAD SNAREN
WILSON SNAREN
WILSON SNAREN
PRINCE SNAREN
PRINCE SNAREN
ALLE SNAREN
ALLE PRINCE SNAREN


Tennissnaren bij Tennisdiscount.nl

Tennisdiscount biedt een breed aanbod tennis-snaren op rol of per setje om zelf te bespannen.

De keuze van je snaar bepaalt, in combinatie met het bespangewicht en het racket et speelcomfort, de balcontrôle, de power die je aan de bal kunt geven, en de houdbaarheid van de snaar.

De verschillende snaartype hebben bepaalde eigenschappen. Zo is er de natuurlijke darm (gut) die over het algemeen veerkrachtig is en schokken goed absorbeert zodat blessures worden voorkomen. Deze snaren houden hun veerkrachtigheid, maar hebben en minder lange levensduur. Nylon snaren zijn het meest in de omloop, en zijn prima geschikt voor de meeste spelers. Polyester snaren, ook wel monofilament snaar genoemd, gaan langer mee, maar missen ten opzichte van de overige snaren gevoel en power. Voor deze snaren wordt aangeraden het bespangewicht met 10% te reduceren. Multifilamentsnaren zijn opgebouwd uit verschillende vezels om bepaalde eigenschappen te combineren. er zijn multifilamentsnaren met een grove structuur voor meer controle en spin. Syntetic gut - of sythetische darm - is een snaar met een nylon kern omringd door verschillende vezels met een duurzame snaar tot gevolg met speleigenschappen die doen denken aan de natuurlijke darm.

Kies de snaar die bij je past op basis van je gewenste combinatie van comfort, controle, power, spin en duurzaamheid. Voor advies over welke snaar je het beste kunt kiezen kun je ons altijd mailen, of even bellen.

Bestel uit onze voorraad Babolat snaren, MSV snaren, Dunlop snaren, Luxilon / Big-Banger snaren, Signum-Pro snaren, Solinco snaren, Tecnifibre snaren, Head snaren, Wilson snaren en Prince snaren.